Υαλουρονικό οξύ για το πρόσωπο

Μεταξύ των υλικών, που σκοπό έχουν το γέμισμα των ρυτίδων, των ελλειμμάτων του προσώπου και τη γενικότερη ενυδάτωσή του, αυτό που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια είναι το υαλουρονικό.

Τι είναι & πως χρησιμοποιείται;

 Πρόκειται για ένα υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί πάρα πολύ για αρκετά χρόνια και έχει αποδείξει την αξιοπιστία του.

Το υαλουρονικό είναι μία ουσία που βρίσκεται από τη φύση μας στο ανθρώπινο σώμα. Έχει μορφή διάφανου κρυσταλλικού τζελ. Έχει την ιδιότητα να συγκρατεί νερό στο δέρμα, δίνοντάς του όγκο και ελαστικότητα. Όσο μεγαλώνουμε, η φυσική μας παραγωγή σε υαλουρονικό μειώνεται. Με τη χρήση ενέσιμου υαλουρονικού μπορούμε να συμπληρώσουμε τη χαμένη ποσότητα, βελτιώνοντας έτσι την εμφάνιση. Έχει την ιδιότητα να προσθέτει όγκο στο δέρμα, επιτρέποντας όμως στο πρόσωπο να διατηρεί τη φυσική του έκφραση.

 

Όταν χρησιμοποιηθεί σωστά, δεν παραμορφώνει, δε γίνεται αντιληπτό και δεν ενέχει κανέναν κίνδυνο για την υγεία.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται από τους Πλαστικούς Χειρουργούς (και όχι από μη ειδικούς) είναι εγκεκριμένα από Διεθνείς Οργανισμούς Υγείας και αποτελούνται από συστατικά που έχουν δείξει την αξιοπιστία και την ασφάλειά τους στο χρόνο.

Διάρκεια αποτελέσματος μετά την θεραπεία με υαλουρονικό οξύ

Όσον αφορά στην διάρκεια του υαλουρονικού, ανάλογα με τον τύπο, φτάνει μέχρι και τον ένα χρόνο. Υπάρχουν πολλά είδη υαλουρονικού. Η σωστή, κατά περίπτωση, επιλογή του κατάλληλου, εξαρτάται από το είδος του προβλήματος, την περιοχή στην οποία βρίσκεται και τις επιθυμίες του ιδίου του ατόμου στο οποίο θα χρησιμοποιηθεί.

Με το υαλουρονικό οξύ μπορούν να διορθωθούν:

• Ρυτίδες κάθε είδους

• Ουλές και σημάδια

• Ασυμμετρίες στο πρόσωπο

• Εντυπώματα στο πρόσωπο (μικρά λακουβάκια)

• Τονισμός διαφόρων χαρακτηριστικών (π.χ. χείλη, μάγουλα και οπουδήποτε αλλού θέλουμε να προσθέσουμε όγκο)

Το υαλουρονικό που παράγεται σήμερα είναι πολύ πιο εξελιγμένο σε σχέση με το παρελθόν. Εκτός από την ασφάλειά του, που ούτως ή άλλως ήταν ανέκαθεν δεδομένη, τα νεότερα είδη υαλουρονικού, διαρκούν περισσότερο και δίνουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το υαλουρονικό οξύ

Η εξέλιξη έχει προχωρήσει τόσο, ώστε να παράγεται υαλουρονικό με διάρκεια έως δύο χρόνια και με το οποίο μπορούμε ακόμα και να διαμορφώσουμε το σχήμα του προσώπου. Έχουν παραχθεί άλλα είδη υαλουρονικού, τα οποία ενδείκνυνται συγκεκριμένα για την αύξηση των χειλιών, καθώς και κάποια άλλα τα οποία έχουν την ιδιότητα να ενυδατώνουν γενικότερα το δέρμα του προσώπου. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 10 λεπτά και μπορεί κανείς να εμφανιστεί χωρίς πρόβλημα στο περιβάλλον του μετά από μισή ώρα. Η τοποθέτηση του υλικού γίνεται βήμα-βήμα και μόλις επιτευχθεί το ικανοποιητικό αποτέλεσμα, σταματάμε. Έτσι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος υπερβολής.

Γιατί η χρήση του υαλουρονικού οξέος είναι τόσο διαδεδομένη στη πλαστική χειρουργική;

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι η ασφάλεια του υλικού, η μη ύπαρξη επιπλοκών, η αμεσότητα του αποτελέσματος, η απλότητα της εφαρμογής  και η ικανοποιητική διάρκεια είναι αυτά που έχουν κάνει το υαλουρονικό το πλέον χρησιμοποιούμενο υλικό από τους Πλαστικούς Χειρουργούς. Το ποσοστό ικανοποίησης των ατόμων, που το έχουν χρησιμοποιήσει, είναι υψηλότατο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, με εγγύηση ποιότητας. Προγραμματίστε μια εξατομικευμένη συμβουλευτική συνεδρία σήμερα.