Βαθύς Καθαρισμός

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου, με την 20ετή εμπειρία των ειδικών της Aliavita και το Premium πρωτόκολλο της SOTHYS paris, πέρασε σε άλλο επίπεδο!

Ο καθαρισμός προσώπου είναι η απαραίτητη και ταυτόχρονα τονωτική θεραπεία που απαλλάσσει το δέρμα από το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα! Το πρωτόκολλο καθαρισμού της SOTHYS paris διαρκεί περίπου 2 ώρες και περιλαμβάνει:

Οι διεσταλμένοι πόροι συρρικνώνονται, το δέρμα αναπνέει και αναζωογονείται. Παράλληλα αποφεύγονται οι ερεθισμοί της επιδερμίδας και η διαφορά είναι ορατή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

Η φροντίδα της επιδερμίδας δεν σταματά όμως εδώ αλλά συνεχίζεται και στο σπίτι, μέσα από την αγωγή καθαρισμού που θα υιοθετήσετε. Το καθαριστικό προσώπου είναι ένας απαραίτητος σύμμαχος που θα συνεχίσει να διατηρεί το δέρμα σας καθαρό και ενυδατωμένο, ενώ οι κρέμες προσώπου θα περιορίσουν την παραγωγή σμήγματος.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ
ΤΗΝ ALIAVITA

Η φιλοσοφία της Aliavita είναι από την αρχή βασισμένη πάνω στη απόλυτη γνώση του κάθε σώματος και των ιδιαίτερων αναγκών του. Κάθε σώμα έχει διαφορετικές ανάγκες και χρειάζεται ταυτόχρονα την άσκηση, τη σωστή διατροφή και βέβαια την αισθητική προσέγγιση στα μικρά ή μεγάλα προβλήματα που απομένουν. Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και ένα εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, έχουμε τη δυνατότητα να φτιάξουμε το ιδανικό πρόγραμμα για σας, προσαρμοσμένο πάνω στις ανάγκες σας!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, με εγγύηση ποιότητας. Προγραμματίστε μια εξατομικευμένη συμβουλευτική συνεδρία σήμερα.