Τοπικό Αδυνάτισμα

Το τοπικό λίπος ταλαιπωρεί μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, ανεξαρτήτως σωματικού βάρους και προκύπτει από την υπερβολική εναπόθεση λίπους σε σημεία του σώματος, από τα οποία είναι δύσκολη η απώλειά του.

ΤΟΠΙΚΟ ΛΙΠΟΣ

H συσσώρευση λίπους στα χέρια, την κοιλιά, τους γλουτούς και τους μηρούς δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε αδύνατα και πιο «γεμάτα» σώματα, καθώς ο γενετικός παράγοντας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, παρά τη σωστή διατροφή και την άσκηση, το τοπικό λίπος παραμένει.
Στην Aliavita αντιμετωπίζουμε το τοπικό λίπος με τις σύγχρονες, μη επεμβατικές θεραπευτικές τεχνικές της Κρυολιπόλυσης CLATUU Alpha και του LPG.

Τοπικό αδυνάτισμα για γυναίκες

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ
ΤΗΝ ALIAVITA

Η φιλοσοφία της ALTERLIFE Beauty είναι από την αρχή βασισμένη πάνω στη απόλυτη γνώση του κάθε σώματος και των ιδιαίτερων αναγκών του. Κάθε σώμα έχει διαφορετικές ανάγκες και χρειάζεται ταυτόχρονα την Άσκηση, τη σωστή Διατροφή και βέβαια την αισθητική προσέγγιση στα μικρά ή μεγάλα προβλήματα που απομένουν. Με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, αλλά και με το επιστημονικό μας προσωπικό, έχουμε τη δυνατότητα να φτιάξουμε το τέλειο πρόγραμμα για σας, πάνω στις δικές σας ανάγκες!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, με εγγύηση ποιότητας. Προγραμματίστε μια εξατομικευμένη συμβουλευτική συνεδρία σήμερα.