Ζήστε το Θαύμα της Νεανικής Επιδερμίδας, Χωρίς Χειρουργικές Επεμβάσεις

Η Thavma Therapy είναι μία θεραπεία προσώπου που «σβήνει» στην επιδερμίδα γραμμές που σχηματίζονται κατά τις συσπάσεις των μυών του δέρματος αλλά και ρυτίδες από την βιολογική γήρανση επαναφέροντας την σφριγηλότητα, την λάμψη και την ζωντάνια του δέρματός σας.

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας και ένας από τους συμβούλους ομορφιάς της ALIAVITA θα σας καλέσει για να συζητήσετε τις ανάγκες σας.

Τι Είναι η Thavma Therapy
της Juliette Armand:

Τι Είναι η Thavma Therapy της Juliette Armand:

Η Thavma Therapy είναι μια επαναστατική θεραπεία περιποίησης της επιδερμίδας που χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία για να καταπολεμήσει τα ορατά σημάδια της γήρανσης. Αναπτύχθηκε από την Juliette Armand, ένα brand συνώνυμο με την καινοτομία. Η θεραπεία αυτή προσφέρει μια μη επεμβατική εναλλακτική λύση στο botox και τις χειρουργικές επεμβάσεις.

Γιατί Thavma Therapy;

Τι Είπαν για Εμάς:

Εξαιρετικό περιβάλλον, επαγγελματική εξυπηρέτηση και ευγενέστατο προσωπικό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!
Κατερίνα Μ.
Εξαιρετικό αποτέλεσμα στην αποτρίχωση με laser και εντελώς ανωδυνο!!
Έφη Μ.
Καταπληκτική εξυπηρέτηση, πολύ έμπειρο προσωπικό. Αποτέλεσμα από τις πρώτες συνεδρίες
Κωνσταντίνα Α.

Thavma Effect

Η Thavma Therapy χρησιμοποιεί τη δύναμη του Thavma ‘Effect’, μιας κατοχυρωμένης φόρμουλας που χαλαρώνει τους μυς του προσώπου, μειώνοντας έτσι τις γραμμές έκφρασης και τις ρυτίδες. Επίσης, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου για να δώσει στην επιδερμίδα σας τη νεανική ελαστικότητα και λάμψη.

Το Πρόσωπό σας Αξίζει
την Καλύτερα Φροντίδα

Το Πρόσωπό σας Αξίζει την Καλύτερα Φροντίδα

Αναζωογονήστε την Επιδερμίδα σας και Ανακτήστε την Αυτοπεποίθησή σας. Η Thavma Therapy είναι μία θεραπεία προσώπου που «σβήνει» στην επιδερμίδα γραμμές που σχηματίζονται κατά τις συσπάσεις των μυών του δέρματος αλλά και ρυτίδες από την βιολογική γήρανση επαναφέροντας την σφριγηλότητα, την λάμψη και την ζωντάνια του δέρματός σας.

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας και ένας από τους συμβούλους ομορφιάς της ALIAVITA θα σας καλέσει για να συζητήσετε τις ανάγκες σας.