Τέλος στους Μαύρους κύκλους.

Οι έντονοι μαύροι κύκλοι είναι ένα φαινόμενο που δεν κάνει διακρίσεις. Απασχολεί άνδρες και γυναίκες, μικρής και μεγάλης ηλικίας.

Πρόκειται για την περιοφθαλμική υπερμελάχρωση που ουσιαστικά είναι η υπερβολική συγκέντρωση μελανίνης κάτω από τα μάτια, όπου το δέρμα είναι πιο λεπτό και ευαίσθητο.

Τα μάτια raccoon, όπως λέγονται και αλλιώς οι μαύροι κύκλοι, μπορεί να οφείλονται σε κακή διατροφή, έλλειψη ύπνου ή κληρονομικούς και παθολογικούς παράγοντες, όπως ορμονικές ανισορροπίες.

Πέρα από την καθημερινή ενυδάτωση που είναι απαραίτητη και βοηθά γενικότερα στη βελτιωμένη και ανανεωμένη όψη του προσώπου υπάρχουν και άλλες μέθοδοι για να αντιμετωπίσεις αυτό το αισθητικό πρόβλημα.

  • Αρχικά απέφυγε το αλάτι. Το αλάτι προκαλεί κατακράτηση υγρών και είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργεί σακούλες και υπερμελάχρωση κάτω από τα μάτια.
  • Ξεκουράσου. Ίσως, να κοιμάσαι αρκετά, αλλά όχι ποιοτικά. Ρύθμισε το τελευταίο σου γεύμα τουλάχιστον 3 ώρες πριν κοιμηθείς, ώστε να δώσεις χρόνο στο σώμα σου για την επεξεργασία και πέψη του φαγητού. Επιπλέον, μείνε μακρυά από τις οθόνες 1 ώρα πριν πέσεις για ύπνο και θα ξυπνήσεις αρκετά πιο ξεκούραστος.
  • Χρησιμοποίησε brightening serum για λεύκανση και θρέψη της περιοχής.
  • Συμβουλέψου τον/την αισθητικό σου για τη μέθοδο εκείνη που ταιριάζει σε σένα.

Αν θες να δεις τους μαύρους κύκλους να εξαφανίζονται μια και καλή, τότε ρώτα τον αισθητικό σου για επιθέματα Υαλουρονικού οξέως. Μια μέθοδος που θα σου χαρίσει ξεκούραστο και ανανεωμένο βλέμμα για 1 ολόκληρο χρόνο σε μια μόλις συνεδρία.

ΜΗΝ ΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΑΣ

Προγραμματίστε τώρα μια ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική συνεδρία αξιολόγησης.

Συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός  24 ωρών.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.