Σύσφιξη

Η χαλάρωση του δέρματος είναι το επακόλουθο της μείωσης του κολλαγόνου και της ελαστίνης, δύο βασικών συστατικών σφριγηλότητας και νεότητας στο εσωτερικό των ιστών. Εκτός από το πέρασμα του χρόνου που είναι ένας φυσικός παράγοντας, η χαλάρωση του δέρματος μπορεί να συμβεί μετά από απότομη απώλεια βάρους ή μετά από μία εγκυμοσύνη. Στα άτομα που γυμνάζονται τακτικά, η χαλάρωση αυτή συνήθως είναι λιγότερο αισθητή, καθώς ο πιο δυνατός μυϊκός τόνος συγκρατεί σε ένα βαθμό και το δέρμα.

Σύσφιξη Γυναίκα

Ποιά είναι τα αίτια της χαλάρωσης:

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ
ΤΗΝ ALIAVITA

Η φιλοσοφία της Aliavita είναι από την αρχή βασισμένη πάνω στη απόλυτη γνώση του κάθε σώματος και των ιδιαίτερων αναγκών του. Κάθε σώμα έχει διαφορετικές ανάγκες και χρειάζεται ταυτόχρονα την Άσκηση, τη σωστή Διατροφή και βέβαια την αισθητική προσέγγιση στα μικρά ή μεγάλα προβλήματα που απομένουν. Με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, αλλά και με το επιστημονικό μας προσωπικό, έχουμε τη δυνατότητα να φτιάξουμε το τέλειο πρόγραμμα για σας, πάνω στις δικές σας ανάγκες!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, με εγγύηση ποιότητας. Προγραμματίστε μια εξατομικευμένη συμβουλευτική συνεδρία σήμερα.