Πολυγαλακτικό οξύ για την διόρθωση ρυτίδων

Τι είναι & πως χρησιμοποιείται;

Σε πολλές από τις εκφράσεις μας συμμετέχει πολύ ενεργά η θέση και το σχήμα των φρυδιών μας. Ακόμα και σε ένα άτομο που έχει καλύψει τη μύτη και το στόμα μπορούμε από τη θέση των φρυδιών να καταλάβουμε τη χαρά, το γέλιο, την αγωνία, το θυμό, τον ενθουσιασμό ή την αμηχανία. Η χαμηλή θέση των φρυδιών υποδηλώνει γηρασμένο πρόσωπο και πολλές φορές αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που πρέπει να διορθωθούν σε αυτό.

Το μετωπιαίο lifting ή ανόρθωση φρυδιών αποτελεί μία επέμβαση που μπορεί να γίνει μόνη της ή σε συνδιασμό με άλλες επεμβάσεις. Εάν τοποθετήσουμε τα δάκτυλά μας στο μέτωπο και τραβήξουμε το δέρμα προς τα επάνω, μπορούμε να έχουμε μία ιδέα του τι μπορούμε να επιτύχουμε με αυτή την διαδικασία.

Στην ουσία το PLA δεν είναι κολλαγόνο αλλά διεγείρει τα κύτταρα του οργανισμού να παράγουν τα ίδια δικό τους κολλαγόνο. Η διέγερση αυτή μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο έντονη ανάλογα με το πόσο κολλαγόνο θέλουμε να παραχθεί.

Αποτέλεσμα μετά την θεραπεία με πολυγαλακτικό οξύ

Η διάρκεια του αποτελέσματός του είναι αρκετά μεγάλη σε σχέση με τα έως τώρα υπάρχοντα υλικά και φτάνει έως τα δύο χρόνια. Πρόκειται για ένα υλικό το οποίο θα γίνει πολύ γνωστό στα επόμενα χρόνια διότι έχει όλα τα προτερήματα που απαιτούνται στη διόρθωση αισθητικών προβλημάτων του προσώπου αλλά και του υπολοίπου σώματος, δηλαδή δίνει καλό αισθητικό αποτέλεσμα, είναι ασφαλές, έχει μεγάλη διάρκεια, δημιουργεί κολλαγόνο του ιδίου του οργανισμού και έχει λογικό κόστος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, με εγγύηση ποιότητας. Προγραμματίστε μια εξατομικευμένη συμβουλευτική συνεδρία σήμερα.