Poly Fiber Lifting

Λίφτινγκ προσώπου χωρίς νυστέρι

Λίφτινγκ προσώπου (Face Lift) χωρίς νυστέρι με το Poly Fiber Lifting

Από τα πιο συχνά κι ενοχλητικά αισθητικά προβλήματα του προσώπου είναι η χαλάρωση. Συνήθως μετά τα 40 έτη τους άνδρες και γυναίκες παρουσιάζουν σημάδια σταδιακής χαλάρωσης και «πτώσης» στο πρόσωπο. Η εικόνα αν και έρχεται σταδιακά ενοχλεί το άτομο, το οποίο αισθάνεται ότι αρχίζει να δείχνει «γερασμένο». Γι΄αυτόν το λόγο η διόρθωση της χαλάρωσης είναι μία από τις πιο συχνά ζητούμενες αισθητικές διαδικασίες.

Face Lifting και άλλες μέθοδοι

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για τη διόρθωση της χαλάρωσης στο πρόσωπο είναι το Face Lifting και δεν υπάρχει καμία διαδικασία που να μπορεί να συγκριθεί μαζί του σε αποτελεσματικότητα. Βέβαια το face-lifting είναι μια επεμβατική διαδικασία.

Για όποια ή όποιον αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο, το face lifting θα του/της δώσει ικανοποίηση. Για όσους/ες θέλουν να αποφύγουν τη διαδικασία της επέμβασης υπάρχει στις μέρες μας ποικιλία μη επεμβατικών μεθόδων με ικανοποιητικά αποτελέσματα αναλόγως το πρόβλημα που ο πλαστικός χειρουργός καλείται να αντιμετωπίσει. Η τεχνολογία και η έρευνα της ιατρικής έχουν δώσει εναλλακτικές λύσεις στον πλαστικό χειρουργό.

Φυσικά προσοχή χρειάζεται σε πολυδιαφημιζόμενες «θαυματουργές» μεθόδους, κρέμες και μηχανήματα αμφιβόλου προελεύσεως, που υπόσχονται «θαύματα σε μια ημέρα».

Poly Fiber Lifting, νέα μέθοδος διόρθωσης χαλάρωσης προσώπου χωρίς νυστέρι

Το Poly Fiber Lifting είναι μία νέα θεραπεία για τη διόρθωση της χαλάρωσης του προσώπου με ίνες πολυγαλακτικού, που δίνει άμεσα, ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Το πολυγαλακτικό είναι ένα υλικό γνωστό, που χρησιμοποιείται ευρύτατα για την κατασκευή ραμμάτων (τα λεγόμενα απορροφήσιμα) αλλά και ως ενέσιμο υλικό για τη βελτίωση του σχήματος του προσώπου. Χρησιμοποιείται πολλά χρόνια κι έχει αποδείξει την ασφάλειά του.

Μηχανισμός δράσης

Το Poly Fiber Lifting δρα με 2 κυρίως μηχανισμούς:

  1. Δημιουργεί μία εσωτερική στήριξη στο δέρμα του προσώπου
  2. Δημιουργεί ίνες κολλαγόνου στην περιοχή που απορροφάται.
    Πρακτικώς αυτό γίνεται α/με την ενεργοποίηση παραγωγής ινών κολλαγόνου και την αντικατάσταση των ινών πολυγαλακτικού από ίνες κολλαγόνου για ακόμα καλύτερη στήριξη στο πρόσωπο.

Πλεονεκτήματα Poly Fiber Lifting

•    Η εφαρμογή-τοποθέτηση των ινών είναι απλή διαδικασία.

•    Γίνεται στο χώρο του ιατρείου και δεν απαιτείται κλινική (μειώνοντας το κόστος).

•    Δεν απαιτείται αναισθησία και συνήθως δεν χρησιμοποιείται ούτε καν τοπικό αναισθητικό.

•    Ο βαθμός ενόχλησης είναι μικρός έως μέτριος, όταν δεν υπάρχει καθόλου τοπικό αναισθητικό.

•    Η διαδικασία είναι σύντομη και διαρκεί συνήθως είκοσι λεπτά.

•    Το άτομο μπορεί να εμφανιστεί άμεσα στο περιβάλλον του.

•    Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και βελτιώνεται για 3 μήνες περίπου.

•    Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου ένα χρόνο.

•    Η διαδικασία μπορεί να ξαναγίνει.

•    Το κόστος είναι χαμηλό και υποπολλαπλάσιο σε σχέση με το κόστος του Face Lifting.

Πως γίνεται το Poly Fiber Lifting;

Οι PolyFiber ίνες είναι τοποθετημένες μέσα σε λεπτές βελόνες. Ο πλαστικός χειρουργός τοποθετεί καταλλήλως τις ίνες κάτω από δέρμα σε επιλεγμένες περιοχές του προσώπου.

Αποτέλεσμα Poly Fiber Lifting

•.   Η διαφορά στο πρόσωπο είναι άμεση. Από τη στιγμή της τοποθέτησης των ινών πολυγαλακτικού φαίνεται η βελτίωση, λόγω της στήριξης του δέρματος.

•.   Η βελτίωση εξελίσσεται θετικά για τους επόμενους 2-3 μήνες, λόγω της παραγωγής κολλαγόνου.

•.   Αμέσως μετά το poly fiber lifting, με τη χρήση λίγου makeup, το άτομο μπορεί να εμφανιστεί άμεσα στο περιβάλλον του, χωρίς να χρειάζεται να αποκοπεί από τις δραστηριότητές του ούτε καν την ίδια ημέρα της εφαρμογής.

•.   Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου ένα χρόνο & η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί.

Η μη επεμβατική διαδικασία Poly Fiber Lifting χαρακτηρίζεται ως μια εύκολη διαδικασία για τον ενδιαφερόμενο, όμως χρειάζεται η εφαρμογή να γίνει από έμπειρα χέρια. Μπορεί να λειτουργήσει και ως πρόληψη ώστε να μην υπάρχει επιδείνωση της χαλάρωσης.
Οι συνήθεις περιοχές, στις οποίες μπορεί να προσφέρει βελτίωση το Poly Fiber Lifting είναι:
•    οι παρειές (μάγουλα)
•    ο λαιμός
•    τα ζυγωματικά
•    οι ρυτίδες στο άνω & κάτω χείλος

Το PolyFiber Lifting δεν είναι μια διαδικασία συγκρίσιμη με το face lifting, όμως είναι μια απλή, μη επεμβατική διαδικασία με άμεσα αποτελέσματα και ασφάλεια, που δίνει λύση σε περιπτώσεις που δεν θέλουμε ή δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε την επεμβατική διαδικασία του face lifting. Ο συνδυασμός των ευνοϊκών παραγόντων του Poly Fiber Lifting κάνει τα άτομα που έχουν επιλέξει μια φορά αυτήν τη διαδικασία, να είναι διατεθειμένα να την επαναλάβουν, όντας ικανοποιημένα από το αποτέλεσμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, με εγγύηση ποιότητας. Προγραμματίστε μια εξατομικευμένη συμβουλευτική συνεδρία σήμερα.