Ονειρεύεστε ζουμερά χείλη; Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας! 

Έχετε μικρά χείλη; Δεν είναι και για να απογοητευόμαστε! Τα μικρά ή λεπτά χείλη δεν τόσο άσχημα όσο μερικές φορές νομίζουμε. Και άλλωστε, γι’ αυτό είμαστε εδώ για να σας αποκαλύψουμε το μαγικό κόλπο για να τα κάνουμε να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο «γεμάτα».

Μία από τις τάσεις στις αισθητικές θεραπείες που αποκτά ολοένα αυξανόμενη δημοτικότητα με την πάροδο του χρόνου, είναι το υαλουρονικό στα χείλη. Δείχνει μάλιστα να εξελίσσεται σε μία «αγαπημένη» συνήθεια ενός μεγάλου τμήματος του γυναικείου πληθυσμού και καταγράφει μία από τις υψηλότερες θέσεις των προτιμήσεων των γυναικών όσον αφορά τις μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες.

Το υαλουρονικό με τη μέθοδο των ενέσιμων fillers αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς αισθητικές θεραπείες, με την περιοχή των χειλιών να είναι ένα από τα σημεία με τη μεγαλύτερη ζήτηση για την εφαρμογή του. 

Η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέoς στη συγκεκριμένη περιοχή έχει τη δυνατότητα να χαρίσει πιο γεμάτα, σαρκώδη κι ενυδατωμένα χείλη, με άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Πού οφείλεται η επιτυχία του; 

Τα fillers χειλιών με βάση το υαλουρονικό οξύ βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων επειδή είναι προσωρινά, αναστρέψιμα και βασίζονται στα θεμέλια του υαλουρονικού οξέος, ενός συστατικού που βρίσκεται στο ανθρώπινο σώμα. 

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί ένα φυσικό συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού, το οποίο έχει τη δυνατότητα να συγκρατεί έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό. 

Κατά συνέπεια, όταν εγχύεται στα χείλη, προσελκύει αμέσως νερό, αυξάνοντας τα επίπεδα ενυδάτωσης της περιοχής και αποκαθιστώντας τον όγκο της.

Ποια είναι τα αποτελέσματα; 

Το υαλουρονικό στα χείλη, εκτός από την προσθήκη όγκου στην περιοχή, έχει την ικανότητα να βελτιώσει τόσο το σχήμα, όσο και τυχόν ασυμμετρίες ή δυσαναλογίες στο μέγεθος αυτών. 

Το ενέσιμο υαλουρονικό μπορεί να προσφέρει αναδιαμόρφωση και διόρθωση του περιγράμματος των χειλιών, να εξισορροπήσει ασυμμετρίες στο σχήμα τους, να αποκαταστήσει τον όγκο και να αυξήσει τα ποσοστά ενυδάτωσης στις λεπτές ρωγμές της περιοχής, προσφέροντας οπτική αρμονία κι απόλυτα φυσικά αποτελέσματα.

Πώς λειτουργεί;

Μόλις εγχυθεί, το υλικό της θεραπείας διαχέεται στην περιοχή και διαμορφώνει τους ιστούς των χειλιών. Τα οφέλη από τη τοποθέτηση fillers υαλουρονικού οξέος στα χείλη περιλαμβάνουν, πέρα από την αύξηση του όγκου και τη διόρθωση τυχόν ασυμμετριών, τον πλήρη έλεγχο του αποτελέσματος, καθώς η ποσότητα της ουσίας που εγχύεται βρίσκεται υπό την κρίση του εκάστοτε ιατρού και τις προτιμήσεις του ασθενούς. 

Έτσι, η θεραπεία προσαρμόζεται κι εξατομικεύεται ανάλογα με τις προτιμήσεις κάθε ενός ανθρώπου ξεχωριστά. Παράλληλα, οι ενέσεις μπορούν να γίνουν σταδιακά κατά τη διάρκεια διαφορετικών συνεδριών, αυξάνοντας προοδευτικά τον όγκο, μέχρι να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το υαλουρονικό στα χείλη πλέον τοποθετείται με εντελώς ανώδυνο τρόπο, διευκολύνοντας τη διαδικασία επούλωσης και προκαλώντας λιγότερους μώλωπες και οιδήματα στην περιοχή. 

Ελαφριάς μορφής οίδημα και μώλωπες καθώς και ερυθρότητα κι ευαισθησία στο σημείο της ένεσης μπορεί να εντοπιστούν, ωστόσο υποχωρούν σταδιακά με την εφαρμογή πάγου μετά το πέρας των 48 ωρών από την διενέργεια της θεραπείας. 

Ταυτόχρονα, η πρόκληση κάποιας αλλεργικής αντίδρασης ελαχιστοποιείται, καθώς τα fillers υαλουρονικού οξέος παρασκευάζονται από ουσίες παρόμοιες με αυτές που βρίσκονται στο σώμα, είναι δύσκολο να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση.

Για την αποφυγή οποιασδήποτε δυσάρεστης αίσθησης, μπορεί προτού εφαρμοστεί το υαλουρονικό οξύ στα χείλη να τοποθετηθεί τοπικά αναλγητική κρέμα.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και μπορούν να διαρκέσουν από 6 μήνες έως 1 χρόνο. Ενδέχεται να χρειαστούν παραπάνω από μία συνεδρίες για την επίτευξη του ιδανικού αποτελέσματος, καθώς μέσω της επανάληψης τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκώς παρουσιάζουν βελτίωση.

Ο πιο σημαντικός παράγοντας ωστόσο για την επίτευξη ενός αρμονικού αποτελέσματος σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κάθε ατόμου είναι η εύρεση του κατάλληλου ιατρού. 

Είναι σημαντικό το άτομο που θα αναλάβει τη χορήγηση του υαλουρονικού οξέος στα χείλη να είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο, με πιστοποίηση από τον ιατρικό σύλλογο της ειδικότητάς του.

ΜΗΝ ΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΑΣ

Προγραμματίστε τώρα μια ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική συνεδρία αξιολόγησης.

Συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός  24 ωρών.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.