Λιποαναρρόφηση με λέιζερ

H Laser Lipolysis αποτελεί την εξέλιξη της κλασικής λιποαναρρόφησης με τη χρήση laser. Αποτελεί μέθοδο αφαίρεσης τοπικού πάχους, το οποίο λιώνει με το λέιζερ και ο πλαστικός χειρουργός το απομακρύνουμε με ειδικές κάνουλες κλασσικής ή παλμικής λιποαναρρόφησης.

Πως γίνεται η λέιζερ λιποαναρρόφηση;

Ένα εξειδικευμένο μηχάνημα laser εκπέμπει ενέργεια με συγκεκριμένες συνθήκες και ιδιότητες. Η ενέργεια του laser μεταφέρεται μέσω μιας πολύ λεπτής οπτικής ίνας κάτω από το δέρμα μέσω μίας πολύ μικρής οπής. Η ενέργεια απορροφάται από το λίπος, λόγω της ειδικής συχνότητάς της. Το λίπος λιώνει. Ο πλαστικός χειρουργός απομακρύνει το λίπος με αναρρόφηση είτε με τη μέθοδο της κλασικής λιποαναρρόφησης ή της PAL (παλμική λιποαναρρόφηση). Σε επιλεγμένες περιπτώσεις που η ποσότητα του λίπους είναι μικρή, μπορούμε αν θέλουμε να αφήσουμε τον οργανισμό να την αποβάλλει.

Πλεονεκτήματα της Laser Λιπόλυσης

H laser lipolysis έχει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με την κλασσική μέθοδο, όπως:

  1. Λιγότερες εκχυμώσεις (μελανιές), άρα πιο γρήγορη ελευθερία στην εμφάνιση
  2. Πιο περιορισμένα οιδήματα, επομένως μικρότερο χρόνο αποθεραπείας.
  3. Βελτιωμένο αισθητικό αποτέλεσμα, επειδή το λιώσιμο του λίπους είναι πιο ομοιογενές και απαλό, το δέρμα δείχνει πιο ομαλό.
  4. Σύσφιξη δέρματος. Το laser δίνει λύση σε οριακές καταστάσεις που η χαλάρωση του δέρματος μετά τη λιποαναρρόφηση θα γινόταν εμφανής. Εκτός από το λιώσιμο του λίπους, η ειδική συχνότητα του laser προκαλεί ταυτόχρονα ένα μικρό βαθμό σύσφιξης του δέρματος.

Τι προσέχουμε στη λιποαναρρόφηση με Laser;

Η αποτελεσματικότητα της laser lipolysis εξαρτάται κατά ένα σημαντικό μέρος από το μηχάνημα laser. Το Slim Lipo, είναι αυτή τη στιγμή το ισχυρότερο και πιο τεχνολογικά εξελιγμένο μηχάνημα laser lipolysis στην παγκόσμια αγορά.

Ο πλαστικός χειρουργός με τη Λιποαναρρόφηση με LASER επιτυγχάνει με μία μόνο εφαρμογή μόνιμο αποτέλεσμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, με εγγύηση ποιότητας. Προγραμματίστε μια εξατομικευμένη συμβουλευτική συνεδρία σήμερα.