Ανδρική αποτρίχωση!

Laser αποτρίχωση για άνδρες

Ο σύγχρονος άνδρας για λόγους αισθητικούς, πρακτικούς, υγείας ή εμφάνισης έχει δοκιμάσει πλέον μια ή και περισσότερες μεθόδους αποτρίχωσης στο σώμα ή το πρόσωπο!

To ξυράφι μοιάζει η πλέον εύκολη επιλογή για να ξεκινήσει κάποιος, είναι όμως ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για όλα τα σημεία στο σώμα και στο πρόσωπο;

Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στα αυτιά και τα ζυγωματικά, πυκνά φρύδια, στους ώμους, την πλάτη ή το στήθος, θηλακίτιδα από τρίχες “που γυρίζουν”, στην περιοχή του λαιμού και άλλα.

Η επιθυμία κάθε άντρα ο οποίος υποφέρει από υπερβολική τριχοφυΐα στο πρόσωπο, στην πλάτη ή το στέρνο,είναι να απαλλαγεί μόνιμα απ’ αυτή την εικόνα!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ
ΤΗΝ ALIAVITA

Η φιλοσοφία της Aliavita είναι από την αρχή βασισμένη πάνω στη απόλυτη γνώση του κάθε σώματος και των ιδιαίτερων αναγκών του. Κάθε σώμα έχει διαφορετικές ανάγκες και χρειάζεται ταυτόχρονα την Άσκηση, τη σωστή Διατροφή και βέβαια την αισθητική προσέγγιση στα μικρά ή μεγάλα προβλήματα που απομένουν. Με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, αλλά και με το επιστημονικό μας προσωπικό, έχουμε τη δυνατότητα να φτιάξουμε το τέλειο πρόγραμμα για σας, πάνω στις δικές σας ανάγκες!

ΚΛΕΙΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Δείξε μας εμπιστοσύνη και δώσε μας την ευκαιρία να σου αλλάξουμε τη ζωή… Μπορεί να είναι τόσο απλό!!!