Λάμψη

Λάμψη προσώπου Seasonal

Seasonal Antioxidant Treatment

(Λάμψη και οξυγόνωση)

Μια δόση οξυγόνου σε συνδυασμό με ένα κοκτέιλ μετάλλων για την προώθηση του συστήματος άμυνας του δέρματος μετά το χειμώνα και ένα κοκτέιλ βιταμινών για αναζωογόνηση πριν το καλοκαίρι.

Εποχιακή περιποίηση limited edition για την ενίσχυση και την προετοιμασία της επιδερμίδας για τις εναλλαγές των καιρικών συνθηκών, με αρωματικές νότες από Maracuja και Αcai berry.

Η περιποίηση διαρκεί 45’ και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους της επιδερμίδας. Μπορεί να εφαρμοστεί σε άνδρες και γυναίκες.

Glysalac Propeel Treatment

(καθαριστική θεραπεία)

Η κορυφαία επαγγελματική θεραπεία καθαρισμού resurfacing peel! Ανανεώνει σε βάθος την επιδερμίδα, απομακρύνοντας ταυτόχρονα νεκρά κύτταρα, ουλές και πανάδες, χωρίς τραυματισμούς. Η υφή του δέρματος βελτιώνεται ορατά, αποκτά λεία όψη και ομοιογένεια, ενώ το πρόσωπό σας ακτινοβολεί, αποκαλύπτοντας τις φωτεινές πτυχές της επιδερμίδας σας. 

Εμπνευσμένη από δερμο-αισθητικές τεχνικές, η θεραπεία Glysalac Propeel Treatment συνδυάζει τα οφέλη της μικροδερμοαπόξεσης και του χημικού peeling και υπόσχεται μια ανανεωμένη και λαμπερή επιδερμίδα. Δείτε το δέρμα σας να ανανεώνεται πλήρως στον λιγότερο χρόνο και απολαύστε άμεσα και ορατά αποτελέσματα!

Συστήνεται η χρήση αντηλιακής προστασίας αμέσως μετά την θεραπεία και για μια εβδομάδα μετά τουλάχιστον. Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η θεραπεία διαρκεί 1 ώρα και μπορεί να εφαρμοστεί σε άνδρες και γυναίκες.

Λάμψη προσώπου gysalac proping treatment
Λάμψη προσώπου για γυναίκες

Youth Intensive Treatment

(Αντιγήρανση και σύσφιξη)

 ώρα και 15 λεπτά απόλυτης χαλάρωσης και ξεκούρασης με 5 στάδια θεραπείας και 8 ισχυρές φόρμουλες, υπόσχονται να «σβήσουν» έως και 6 χρόνια από το πρόσωπό σας.

Ανάμεσα στα συστατικά που ξεχωρίζουν είναι το τριπλό σύμπλεγμα από πεπτίδια-saffron-sophora που περιορίζουν εγγυημένα το οξειδωτικό στρες και τη χρονολογική γήρανση της επιδερμίδας. Η Youthfacetreatment είναι μια στοχευμένη θεραπεία που καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης, ιδανική για την αντιμετώπιση των ρυτίδων και της χαλάρωσης του δέρματος. 

Συνδυάζοντας εξειδικευμένα προϊόντα με ειδικές μεθόδους εφαρμογής, είναι μία περιποίηση κατάλληλη για όλους τους τύπους της επιδερμίδας. Μπορεί να εφαρμοστεί σε γυναίκες και άνδρες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, με εγγύηση ποιότητας. Προγραμματίστε μια εξατομικευμένη συμβουλευτική συνεδρία σήμερα.