Κυτταρίτιδα

Η κυτταρίτιδα είναι το αποτέλεσμα της ανομοιόμορφης κατανομής του λίπους που συσσωρεύεται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Αυτό το λίπος πιέζει τον συνδετικό ιστό που βρίσκεται κάτω από το δέρμα και έτσι εμφανίζεται η χαρακτηριστική όψη φλοιού πορτοκαλιού.Το ποσοστό των γυναικών θα εμφανίσουν κυτταρίτιδα σε κάποια φάση της ζωής τους ξεπερνά το 70%. Η κυτταρίτιδα είναι ένα καθαρά αισθητικό πρόβλημα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ιατρική πάθηση.
Κυτταριτιδα

Ποιοι είναι οι βαθμοί ή τα στάδια της κυτταρίτιδας

Ποιοι παράγοντες που δεν μπορούμε να ελέγξουμε επηρεάζουν την κυτταρίτιδα

Κυτταριτιδα

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ
ΤΗΝ ALIAVITA

Η φιλοσοφία της Aliavita είναι από την αρχή βασισμένη πάνω στη απόλυτη γνώση του κάθε σώματος και των ιδιαίτερων αναγκών του. Κάθε σώμα έχει διαφορετικές ανάγκες και χρειάζεται ταυτόχρονα την Άσκηση, τη σωστή Διατροφή και βέβαια την αισθητική προσέγγιση στα μικρά ή μεγάλα προβλήματα που απομένουν. Με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, αλλά και με το επιστημονικό μας προσωπικό, έχουμε τη δυνατότητα να φτιάξουμε το τέλειο πρόγραμμα για σας, πάνω στις δικές σας ανάγκες!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, με εγγύηση ποιότητας. Προγραμματίστε μια εξατομικευμένη συμβουλευτική συνεδρία σήμερα.