Hollywood Laser peel

To hollywood Laser peel  Carbon LASER Peel στοχεύει στην άμεση λάμψη του προσώπου, η οποία μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι. Αποτελεί μια αγαπημένη θεραπεία των celebrities, όταν θέλουν να εμφανιστούν σε κάποιο ιδιαίτερο event. 

Το hollywood Laser peel , ή αλλιώς αναφερόμενο και ως Black Doll Laser Peel, γίνεται με ειδικό laser, και είναι ανώδυνο, χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Είναι μια θεραπεία λάμψης κι ανανέωσης κυρίως του προσώπου.

Η διαδικασία είναι:

 • αναίμακτη, 
 • ανώδυνη, 
 • μη επεμβατική, 
 • δεν χρειάζεται αναισθησία,
 • εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου,
 • δεν αφήνει σημάδι ή ουλή,
 • δεν απαιτεί αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες,
 • δεν απαιτεί αποχή από τη σωματική άσκηση,
 • δεν απαιτεί ιδιαίτερη προετοιμασία από τον ασθενή
 • χωρίς χρόνο αποθεραπείας με γρήγορο αποτέλεσμα.

Πως λειτουργεί πρακτικά η διαδικασία του hollywood Laser peel

H αισθητικός  απλώνει στο δέρμα ένα στρώμα υγρού άνθρακα, το οποίο διεισδύει βαθιά στους πόρους. Στόχος είναι ο άνθρακας να απορροφήσει σμήγμα, νεκρά κύτταρα, ρύπους, λιπαρότητα κτλ., τα οποία θα εξαχνωθούν  με την εφαρμογή της ακτίνας του ειδικού LASER, η οποία έλκεται ιδιαίτερα από το μαύρο χρώμα των σωματιδίων του άνθρακα. Με αυτόν τον τρόπο συμπαρασύρονται κι απομακρύνονται και τα ανεπιθύμητα σωματίδια, που δημιουργούν τις ατέλειες του δέρματος. 

Η συγκεκριμένη θεραπεία δρα σε διάφορα επίπεδα και τομείς με κυριότερα τα παρακάτω:

Απολέπιση

ο laser στοχεύει τον άνθρακα και μαζί του τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, και σπυράκια, κάνοντας ουσιαστικά απολέπιση. Το αποτέλεσμα είναι πιο απαλή και λαμπερή επιδερμίδα με σφιχτότερους πόρους και μεγαλύτερη ομοιομορφία στο δέρμα.

Καθαρισμός

Ο άνθρακας έχει την ιδιότητα να απορροφά λιπαρότητα και ρύπους, φτάνοντας βαθιά μέσα στους πόρους. Όταν το LASER περάσει πάνω από την περιοχή της θεραπείας, στοχεύει και καταστρέφει τα σωματίδια άνθρακα, μαζί με τα υλικά τα οποία είχε απορροφήσει.

Αναζωογόνηση

Το hollywood Laser peel  στοχεύει τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, παράγοντας ελαφριά θερμότητα, η οποία εισχωρεί στο χόριο, στο οποίο βρίσκονται το κολλαγόνο και η ελαστίνη, αναγκάζοντας την επιδερμίδα να τα αναγεννήσει και να τα αναδιαμορφώσει. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε σφριγηλό και λαμπερό δέρμα, με λιγότερες λεπτές γραμμές και λιγότερες ρυτίδες.

Καταπολέμηση ακμής και λιπαρότητας

Η θερμότητα που παράγεται κατά το Hollywood Laser peel έχει δύο πρόσθετα οφέλη: 

 • μειώνει τα βακτήρια P.Acnes, τα οποία ευθύνονται για την ακμή, επιτρέποντας καλύτερη διαχείριση της ακμής,
 • συρρικνώνει τους σμηγματογόνους αδένες με αποτέλεσμα τη μείωση της λιπαρότητας, κρατώντας του πόρους του δέρματος καθαρούς. 

Κατάλληλος υποψήφιος και περιοχές εφαρμογής

Το hollywood Laser peel   ενδείκνυται για άτομα με λιπαρό δέρμα, σπυράκια, διεσταλμένους πόρους, θαμπό δέρμα και ακμή. Αποτελεί εξαιρετική μέθοδο απολέπισης και αναζωογόνησης του δέρματος, με άμεσα αποτελέσματα, αφήνοντας το δέρμα πιο απαλό και σφριγηλό. 

Η πιο συνηθισμένη περιοχή εφαρμογής του Carbon Laser Peel είναι το πρόσωπο. Παρ’ όλ’ αυτά ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να χρησιμοποιήσει τα ευεργετήματα της θεραπείας και σε άλλες περιοχές του σώματος, συμπεριλαμβανομένης της πλάτης και του στήθους, σημεία που συνήθως είναι δύσκολα και με περιορισμένες επιλογές φροντίδας. 

Ποια είναι η διάρκεια της εφαρμογής

Η θεραπεία έχει ακόμη δυο πλεονεκτήματα:

 • δεν χρειάζεται κάποια προετοιμασία από την πλευρά του ενδιαφερόμενου, πέρα από μια ελάχιστη αναμονή των 15 λεπτών πριν την εφαρμογή του laser, έτσι ώστε να δράσει ο ενεργός άνθρακας και 
 • δεν είναι χρονοβόρα καθώς διαρκεί περίπου 20 λεπτά 

Χρειάζονται επαναλήψεις;

Tο hollywood Laser peel   είναι μια ήπια θεραπεία, που μπορεί να επαναληφθεί εάν ο/η ενδιαφερόμενος/η το επιθυμεί. Συνήθως επιλέγεται, από celebrities και μη, να το κάνουν μια φορά πριν από κάποια ειδική περίσταση ή event για να εντυπωσιάσουν με τη λάμψη του προσώπου τους. Ανάλογα με τους στόχους του και το πρόγραμμά του, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να μιλήσει με τον ιατρό κι αυτός να του προτείνει τον αριθμό των συνεδριών που θα είναι κατάλληλες για την περίπτωσή του. Συνήθως, για το καλύτερο αποτέλεσμα, συστήνονται μηνιαίες θεραπείες μέσα σε ένα διάστημα 6 μηνών ή και περισσότερο.

Απαιτείται αποθεραπεία;

Αναμφισβήτητο πλεονέκτημα της διαδικασίας είναι ο μηδαμινός πρακτικά χρόνος αποθεραπείας, αφού η πλειονότητα επιλέγει να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητες. Μετά από κάθε εφαρμογή συστήνεται η καθημερινή χρήση αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας για 1-2 ημέρες.

Η hollywood Laser peel   θεραπεία συγκεντρώνει πολλά πλεονεκτήματα που δεν βρίσκουμε συνδυασμένα σε άλλες θεραπείες, όπως είναι: 

 • το καλό αποτέλεσμα, 
 • ο μηδαμινός χρόνος αποθεραπείας, 
 • το ότι μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι, 
 • το γρήγορο αποτέλεσμα, 
 • το ότι είναι μια ανώδυνη και γρήγορη εφαρμογή και 
 • το πολύ προσιτό κόστος. 

AFTER PEELING AESTHETICS

Μετα την θεραπεία hollywood Laser peel   συνδυαστικά και την ίδια μέρα μπορούμε  να εφαρμόσουμε :

 • Συσφικτική καλλυντική θεραπεία 
 • Αντιγηραντική καλλυντική θεραπεία
 • Αντιρυτιδική  καλλυντική θεραπεία 

Στόχος της συνδυαστικής θεραπείας είναι η μεγιστοποίηση του αποτελέσματος του hollywood Laser peel   και των θεραπειών αισθητικής, αυξάνοντας τη συνολική αισθητική βελτίωση που θα βιώσει ο/η ενδιαφερόμενος/η. 

Σημαντική αισθητική διαφορά βλέπει ο ενδιαφερόμενος τις αμέσως επόμενες μέρες, με το μέγιστο αποτέλεσμα λάμψης να ολοκληρώνεται μετά από 2 ημέρες περίπου, ανάλογα την περίπτωση. 

Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση. 

ΚΛΕΙΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Δείξε μας εμπιστοσύνη και δώσε μας την ευκαιρία να σου αλλάξουμε τη ζωή… Μπορεί να είναι τόσο απλό!!!