Αντιγήρανση

Αντιγηρανση

Γιατί όλες οι μαμάδες, έχουν δικαίωμα να νιώσουν και να είναι όμορφες!

Ειδική προσφορά αποκλειστικά για τις μαμάδες!

𝝡𝝞𝝖 𝝚𝝡𝝥𝝚𝝞𝝦𝝞𝝖 𝝖𝝢𝝖𝝛𝝮𝝤𝝘𝝤𝝢𝝜𝝨𝝜𝝨 𝝟𝝖𝝞 𝝠𝝖𝝡𝝭𝝜𝝨 που περιλαμβάνει φροντίδα με άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν.  Χαρίστε στη μαμά, ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΩΡΟ, υψηλής αξίας και χαμηλού κόστους.  Ποιά μητέρα δε θα ήθελε να νιώσει σημαντική και να απολαύσει φροντίδα, που θα της χαρίσει: 

✅ Αντιγήρανση

✅ Λάμψη

✅ Λείανση ρυτίδων

✅ Ισχυρή ενυδάτωση και προετοιμασία για το καλοκαίρι!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Η παροχή περιλαμβάνει μια ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ, της οποίας προηγείται εξατομικευμένη αξιολόγηση.

Χαρίστε μια πλήρη θεραπεία προσώπου στη μαμά

Συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί για να εξασφαλίσετε την εξαιρετική προσφορά των 39€
(αντί 120€)

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Αντιγηρανση
Αντιγηρανση

Glysalac Propeel Treatment

(καθαριστική θεραπεία)

Η κορυφαία επαγγελματική θεραπεία καθαρισμού resurfacing peel! Ανανεώνει σε βάθος την επιδερμίδα, απομακρύνοντας ταυτόχρονα νεκρά κύτταρα, ουλές και πανάδες, χωρίς τραυματισμούς. Η υφή του δέρματος βελτιώνεται ορατά, αποκτά λεία όψη και ομοιογένεια, ενώ το πρόσωπό σας ακτινοβολεί, αποκαλύπτοντας τις φωτεινές πτυχές της επιδερμίδας σας. 

Εμπνευσμένη από δερμο-αισθητικές τεχνικές, η θεραπεία Glysalac Propeel Treatment συνδυάζει τα οφέλη της μικροδερμοαπόξεσης και του χημικού peeling και υπόσχεται μια ανανεωμένη και λαμπερή επιδερμίδα. Δείτε το δέρμα σας να ανανεώνεται πλήρως στον λιγότερο χρόνο και απολαύστε άμεσα και ορατά αποτελέσματα!

Συστήνεται η χρήση αντηλιακής προστασίας αμέσως μετά την θεραπεία και για μια εβδομάδα μετά τουλάχιστον. Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η θεραπεία διαρκεί 1 ώρα και μπορεί να εφαρμοστεί σε άνδρες και γυναίκες.