Εσύ σε φροντίζεις αρκετά;

Νιώθεις μερικές φορές, ότι παραμελείς τον εαυτό σου; Μήπως η συσσωρευμένη κούραση, η  αϋπνία, το άγχος και η πολύ δουλειά έχουν αποτελέσει τους λόγους που δε σε φροντίζεις αρκετά;

Εάν δεν το κάνεις εσύ, δε θα το κάνει κανένας για σένα. Και αν τα power naps, η διασκέδαση, λιγότερη εργασία και περισσότερος ελεύθερος χρόνος σου ακούγονται ουτοπικά, τότε πάρε δραστικά μέτρα.

Το να δείχνεις ανανεωμένη και φρέσκια δεν είναι όσο δύσκολο φαντάζεσαι. Το μυστικό κρύβεται σε μικρές, καθημερινές, αλλά πολύτιμες συνήθειες. Και είναι πολύ απλό.

Ξεκίνα με ενυδάτωση! Αμέσως μετά το ξύπνημα προσπάθησε να πιεις 2 μεγάλα ποτήρια νερό πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.Το σώμα αφυδατώνεται κατά τον ύπνο και χρειάζεται να “ξεδιψάσει”, ενώ ο εγκέφαλος μας, που αποτελείται κατά 75% από νερό, έχει ανάγκη από ενυδάτωση. Επιπλέον, έχε μαζί σου, όλες τις ώρες, ένα γεμάτο μπουκάλι νερό και κράτα το κοντά σου, ώστε να θυμάσαι να πίνεις. Το δέρμα σου και ο μεταβολισμός σου θα σε ανταμείψουν.

Έχε μαζί σου πάντα υγιεινά, μικρά σνακ. Το να τρέφεσαι σωστά  θέλει τρόπο και όχι κόπο. Ξηροί καρποί, φρούτα, ρυζογκοφρέτες, χειροποίητες μπάρες είναι μερικές εύκολες προτάσεις. Μην υποβάλεις ποτέ τον εαυτό σου σε πείνα, γιατί ο  μεταβολισμός πέφτει, τα επίπεδα γλυκόζης το ίδιο και έτσι ο εγκέφαλος δεν έχει “καύσιμα για να λειτουργήσει” με αποτέλεσμα, εκτός των άλλων να γινόμαστε ευερέθιστοι, υποτονικοί και να έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης.

Μη φοβάσαι να σε καλομάθεις! Δώσε στον εαυτό σου την προσοχή που χρειάζεται και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Αφιέρωσε μια ώρα το μήνα αποκλειστικά σε σένα. Μια ώρα  χαλάρωσης και  περιποίησης προσώπου ή σώματος  θα σε αποφορτίσουν και θα σε αναζοωγονήσουν. Οι ειδικοί στο χώρο μας θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις τη θεραπεία εκείνη που σου ταιριάζει, ώστε να δώσεις μια ανάσα στην επιδερμίδα σου και πολλούς λόγους να λάμψει.

Φρόντισε τον εαυτό σου σήμερα! 

ΜΗΝ ΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΑΣ

Προγραμματίστε τώρα μια ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική συνεδρία αξιολόγησης.

Συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός  24 ωρών.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.