Ενυδάτωση

Ενυδάτωση Προσώπου γυναίκες

Hydra 3Ha Hyaluronic Acid

(Ενυδάτωση και θρέψη)

Μια εντατική θεραπεία ενυδάτωσης που συνδυάζει συστατικά υψηλής τεχνολογίας και εξαιρετικά ευχάριστες υφές σε ένα μοναδικό λουτρό υγρασίας και ευεξίας που θα σας προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση. Περιέχει υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους με μόρια που «σβήνουν τη δίψα» της επιδερμίδας και σχηματίζουν ένα προστατευτικό φιλμ. Συνδυαστικά, το εκχύλισμα 1055 Boletus (αποκλειστική πατέντα της SOTHYS) ενεργοποιεί την υδάτινη μνήμη ενώ τα φωσφολιπίδια σόγιας που περιέχει διατηρούν την υδάτινη ισορροπία του δέρματος και αποτρέπουν την ξηρότητα. Η θεραπεία διαρκεί 1 ώρα και 15’ και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Εφαρμόζεται σε γυναίκες και άνδρες.

Seasonal Antioxidant Treatment

(Λάμψη και οξυγόνωση)

Μια δόση οξυγόνου σε συνδυασμό με ένα κοκτέιλ μετάλλων για την προώθηση του συστήματος άμυνας του δέρματος μετά το χειμώνα και ένα κοκτέιλ βιταμινών για αναζωογόνηση πριν το καλοκαίρι.

Εποχιακή περιποίηση limited edition για την ενίσχυση και την προετοιμασία της επιδερμίδας για τις εναλλαγές των καιρικών συνθηκών, με αρωματικές νότες από Maracuja και Αcai berry.

Η περιποίηση διαρκεί 45’ και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους της επιδερμίδας. Μπορεί να εφαρμοστεί σε άνδρες και γυναίκες.

Ενυδάτωση Προσώπου για γυναίκες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, με εγγύηση ποιότητας. Προγραμματίστε μια εξατομικευμένη συμβουλευτική συνεδρία σήμερα.