CRYO plus


Το CRYO plus είναι μια θεραπεία κατά του τοπικού πάχους. Απευθύνεται σε άτομα με πρόβλημα τοπικής συσσώρευσης λίπους, που προτιμούν να επιτύχουν βελτίωση της περιοχής με μη επεμβατική διαδικασία, αντί της γνωστής λιποαναρρόφησης, η οποία δίνει μεγαλύτερα αποτελέσματα βελτίωσης αλλά αποτελεί μια επεμβατική διαδικασία.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ CRYO plus

Η θεραπευτική προσέγγιση του CRYO plus επιτυγχάνεται με συνδυασμό των μη επεμβατικών διαδικασιών της cryolipolysis και της ενέσιμης λιποδιάλυσης, κι έχει τρία διαδοχικά στάδια εφαρμογής:

  • Κατά το πρώτο στάδιο, γίνεται εφαρμογή μιας συνεδρίας ειδικής μάλαξης της περιοχής με LPG Endermologie. Στόχος της εφαρμογής είναι η προετοιμασία της περιοχής προς θεραπεία, έτσι ώστε ο ιστός να εισχωρήσει πιο σωστά στο κώδωνα της cryolipolysis.
  • Ακολουθεί το δεύτερο στάδιο, κατά το οποίο γίνεται εφαρμογή της Cryolipolysis. 
  • Μετά το πέρας της εφαρμογής της κρυολιπόλυσης, ακολουθεί το τρίτο στάδιο της ενέσιμης λιποδιάλυσης.

Η θεραπεία είναι:

 

  • μη επεμβατική, 
  • δεν χρειάζεται αναισθησία,
  • εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου,
  • δεν αφήνει σημάδι ή ουλή,
  • δεν απαιτεί αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες,
  • δεν απαιτεί αποχή από τη σωματική άσκηση,
  • δεν απαιτεί ιδιαίτερη προετοιμασία από τον ασθενή.

 

Αμέσως μετά τη θεραπεία δύναται να παρατηρηθεί τοπική ερυθρότητα και μούδιασμα, τα οποία είναι παροδικά και μπορεί να διαρκέσουν από 2 ως 5 ημέρες.

Κατάλληλος υποψήφιος και περιοχές εφαρμογής

Υποψήφιοι για CRYO plus είναι τα άτομα που είναι σε καλή γενική κατάσταση υγείας και παρουσιάζουν πρόβλημα ανεπιθύμητης εναπόθεσης τοπικού λίπους που εξακολουθεί να εμμένει ακόμα και μετά από γυμναστική και δίαιτα. Mπορεί να εφαρμοστεί σε περιοχές που εμφανίζουν συνήθως τέτοιο πρόβλημα, όπως είναι η κοιλιά, οι μηροί, οι γλουτοί, τα γόνατα και τα χέρια. Με κριτήριο την ασφάλεια του ασθενούς και τις δυνατότητες του οργανισμού για μεταβολισμό κι αποβολή του λίπους, ο ιατρός καθορίζει σε πόσες περιοχές ταυτόχρονα μπορεί να γίνει η εφαρμογή. 

Η γυναίκα και ο άνδρας που σκέφτονται να προχωρήσουν στη λύση της CRYO plus θα πρέπει να συνυπολογίσουν ότι, ως μη επεμβατική μέθοδος, δεν παρέχει την πλήρη απαλλαγή του ατόμου από το πρόβλημα, όπως μπορεί να επιτευχθεί με την επεμβατική μέθοδο της λιποαναρρόφησης, αλλά προσφέρει μια αισθητή βελτίωση της περιοχής, η οποία αρκετές φορές θεωρείται αρκετή και ικανοποιεί τον ενδιαφερόμενο. 

Η μέθοδος δεν συνιστάται σε έγκυες γυναίκες, σε άτομα με ιστορικό καρκίνου, σε ασθενείς που βρίσκονται υπό αντιπηκτική αγωγή, σε άτομα με βηματοδότη, σε περιπτώσεις ασθενών που πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας. Προσοχή δίνεται σε άτομα που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη, ανάλογα με την συνολική κατάσταση της υγείας τους και το πόσο ρυθμισμένη είναι η νόσος τους, σε άτομα με δερματοπάθεια, ή που πάσχουν από άλλο χρόνιο νόσημα.

Η αντιβιοτική αγωγή δεν δρα υπέρ της επίτευξης του βέλτιστου αποτελέσματος της θεραπείας και γι’ αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις συνιστάται η αναβολή της εφαρμογής για μικρό χρονικό διάστημα.  

Αποτελέσματα της CRYO-PERFECT

Τα αποτελέσματα της CRYO plus είναι μόνιμα ακόμα και μετά από μια εφαρμογή. Η φυσική διαδικασία αποβολής των λιποκυττάρων από τον οργανισμό, συνήθως ολοκληρώνεται μετά από 3 μήνες, αλλά ήδη μετά από μόλις ένα περίπου μήνα από την εφαρμογή έχει φανεί ένα μεγάλο μέρος της βελτίωσης. Μετά το 3μηνο, ο ενδιαφερόμενος μπορεί, αν το επιθυμεί, να επαναλάβει τη διαδικασία, στοχεύοντας στην αφαίρεση κι άλλου τοπικού πάχους, εάν αυτό είναι εφικτό.

Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση και οι συνθήκες αποθεραπείας που μπορεί να βιώσει ο ασθενής (οίδημα, μούδιασμα, ενόχληση, εκχυμώσεις, κλπ) είναι παροδικές. 

Στόχος της συνδυαστικής θεραπείας είναι η μεγιστοποίηση του αποτελέσματος της κρυολιπόλυσης και της ενέσιμης λιποδιάλυσης, αυξάνοντας τη συνολική αισθητική βελτίωση που θα βιώσει ο/η ενδιαφερόμενος/η. 

CRYO-PERFECT PLUS

Η συνδυαστική θεραπεία Cryo-Perfect μπορεί να επεκταθεί με την εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης εφαρμογής 6 συνεδριών του LPG ENDERMOLOGIE. Η LPG-ENDERMOLOGIE παρέχει μια ειδική, προκαθορισμένη, σταθερή κι ευχάριστη μάλαξη της περιοχής εφαρμογής κατά την οποία το δέρμα έλκεται και εισχωρεί ανάμεσα στις δυο ειδικές κεφαλές του. Με αυτόν τον τρόπο τα rollers κάνουν ένα ειδικό μασάζ, κατά το οποίο παροχετεύεται το οίδημα που βρίσκεται ανάμεσα στα λιποκύτταρα και βελτιώνεται η κυκλοφορία. Επίσης, ελαστικοποιούνται οι ίνες που καθηλώνουν το δέρμα. 

Ο χρόνος της κάθε συνεδρίας LPG είναι περίπου 30 λεπτά.

Με την εφαρμογή του LPG η λεμφική παροχέτευση μετά το CRYO-PERFECT γίνεται καλύτερα και γρηγορότερα. Έτσι, το αποτέλεσμα επέρχεται γρηγορότερα και πιο ομαλά για τον οργανισμό.

Το CRYO plus και το CRYO-PERFECT PLUS μπορούν να συνδυαστούν και με τη θεραπεία σύσφιξης του δέρματος ZIONIC που έχει στη διάθεσή της και προσφέρει η ALIAVITA. 

ΚΛΕΙΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Δείξε μας εμπιστοσύνη και δώσε μας την ευκαιρία να σου αλλάξουμε τη ζωή… Μπορεί να είναι τόσο απλό!!!