Κιλά διακοπών: Πως να τα χάσεις

Όλοι προσπαθούμε να απολαύσουμε τις καλοκαιρινές διακοπές με κάθε τρόπο, καθώς έχουμε απαλλαγεί από τα άγχη της καθημερινότητας και απολαμβάνουμε κάθε στιγμή ξεκούρασης και χαλάρωσης. Τώρα που οι διακοπές  τελείωσαν και σχεδόν έχουμε επιστρέψει στην “πραγματικότητα” και προστίθεται και το άγχος των παραπανίσιων κιλών που ενδεχομένως να πήραμε.

Πολλές φορές προχωράμε σε εξαντλητικές δίαιτες, καθώς πιστεύουμε ότι θα χάσουμε γρήγορα κιλά και θα έχουμε αποτελέσματα.  Όμως, αυτό που καταφέρνουμε, εν τέλει, είναι να δημιουργούμε το στερητικό σύνδρομο. 

Η ομάδα της Alia Vita, όμως, είναι εδώ για να σε βοηθήσει παρέχοντάς σου θεραπείες και συμβουλές για το πως θα χάσεις κιλά χωρίς να μπεις σε κάποια αυστηρή δίαιτα, που ενδεχομένως να σου κοστίσει πολλά όπως πχ η απώλεια υγρών.

  • Με το να ξεκινάς την ημέρα σου με ένα πρωινό που περιέχει όλα τα μακροθρεπτικά συστατικά (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπη).
  • Με το να κάνεις μικρά και συχνά γεύματα. Με αυτό τον τρόπο, θα βοηθήσεις το μεταβολισμός σου να  λειτουργήσει και  σίγουρα θα ικανοποιήσεις τις λιγούρες που μπορεί να έχεις. Μένοντας νηστική για αρκετές ώρες έχεις περισσότερες  πιθανότητες να φας περισσότερη ποσότητα φαγητού στο γεύμα που θα ακολουθήσει.
  • Με το να κρατάς ενυδατωμένο τον εαυτό σου πίνοντας αρκετό νερό. Χωρίς νερό, το σώμα δεν μπορεί να μεταβολίσει σωστά το αποθηκευμένο λίπος. Η κατανάλωση της σωστής ποσότητας νερού είναι απαραίτητη στο κάψιμο λίπους που περιέχεται στο φαγητό, αλλά και στο κάψιμο του λίπους που βρίσκεται στο σώμα.
  • Mε την μέθοδο κρυολιπόλυσης Clatuu Alpha “παγώνει” το ανεπιθύμητο λίπος σε μια μόνο συνεδρία. Σύμφωνα με μελέτες, όταν το λιποκύτταρο υποβληθεί σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, καταστρέφεται ελεγχόμενα και στη συνέχεια αποβάλλεται από τον οργανισμό με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο μέσω του λεμφικού συστήματος.Με την κρυολιπόλυση έχεις μόνιμα αποτελέσματα μείωσης τοπικού πάχους ,απώλεια πόντων και βελτίωση σιλουέτας.
  • Με το ενδοδερμικό μασάζ LPG. Πρόκειται για ένα ένα μηχανικό μασάζ του δέρματος και του υποδόριου ιστού το οποίο, σε αντίθεση με το χειρονακτικό μασάζ, επιτρέπει ακριβή, απαλή και σταθερή εφαρμογή σε όλη τη διάρκεια  της θεραπείας. Με αυτήν την τεχνική, διεγείρονται τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για το αδυνάτισμα καθώς η φυσική απελευθέρωση λίπους επανενεργοποιείται κατά 70% ακόμη και σε σημεία επίμονα στη φυσική άσκηση και τη δίαιτα.
  • Με την μέθοδο Zionic. Ένα μηχάνημα καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης και συνδυάζει δύο τεχνολογίες σε μία. Το ενεργό, περιστροφικό μασάζ και τη μονοπολική ραδιοσυχνότητα. Θα παρατηρήσεις άμεσα αποτελέσματα σμίλευσης, αναδιαμόρφωσης, τόνωσης, μείωσης της κυτταρίτιδας, μείωσης πόντων και χαλάρωσης. Λειτουργεί σε 3 επίπεδα: επιδερμίδας, μυών και αγγείων.

Οι παραπάνω λύσεις θα συμβάλλουν σε μια ολική επαναφορά της σιλουέτας σου, ενεργοποιώντας τον μεταβολισμό των κυττάρων αλλά και βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και του λεμφικού συστήματος. Εσύ, ακόμα να δοκιμάσεις;

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, με εγγύηση ποιότητας. Προγραμματίστε μια εξατομικευμένη συμβουλευτική συνεδρία σήμερα.