8 εκπληκτικά οφέλη από το αιθέριο έλαιο της πασχαλιάς

Μήπως έφτασε στη μύτη σας αυτή η υπέροχη, γλυκιά, λεπτεπίλεπτη ευωδιά από κάποια πασχαλιά στο μπαλκόνι, στον κήπο ή στην αυλή σας; Ή έστω κάποιου γείτονα; Αν ναι, τότε ξέρετε ότι το Πάσχα είναι εδώ! Τα μοβ άνθη τής πασχαλιάς συμβολίζουν τα πρώτα συναισθήματα της αγάπης, ενώ τα λευκά αντιπροσωπεύουν τη νεανική αθωότητα. Νιώστε αναζωογονημένες, ανανεωμένες και υγιείς από τα κρυμμένα οφέλη του αιθέριου ελαίου αυτού του όμορφου φυτού!
Δείτε τα οφέλη του αιθέριου ελαίου και μερικές συμβουλές που πρέπει να έχετε υπόψη.

Πολλοί χριστιανικοί μύθοι έχουν γραφτεί για την πασχαλιά, ενώ είναι και ένα από τα βασικά λουλούδια για τον στολισμό του Επιταφίου. Η πασχαλιά θεωρείται ένα πνευματικό φυτό που με το άρωμά του προάγει τη σωματική, συναισθηματική και πνευματική θεραπεία.

Τα οφέλη του αιθέριου ελαίου της πασχαλιάς ξεπερνούν κατά πολύ το υπέροχο άρωμα των λουλουδιών της. Φτιαγμένο από τα φύλλα του φυτού, έχει χρησιμοποιηθεί σε ασιατικούς πολιτισμούς για αιώνες για τη θεραπεία του πυρετού, τη μείωση του στρες και του άγχους και την ανακούφιση των πεπτικών παθήσεων.

Οφέλη από το Αιθέριο Έλαιο Πασχαλιάς

 1. Ανακουφίζει από το άγχος
  Χάρη στο χαρακτηριστικό γλυκό άρωμά του αιθέριο έλαιο της πασχαλιάς, στην πραγματικότητα, μπορεί να σας βοηθήσει να απαλύνετε το άγχος σας και να ηρεμήσετε το μυαλό σας. Πολλοί αρωματοθεραπευτές το χρησιμοποιούν για να χαλαρώσουν τους πελάτες τους. Ενώ γενικά, προκαλεί αρμονική διάθεση.

2. Αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα
Βοηθά επίσης στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων όπως κοψίματα, εξανθήματα και εγκαύματα. Μάλιστα, θυμηθείτε ότι είναι πολύ αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση του ηλιακού εγκαύματος. Το αιθέριο έλαιο της πασχαλιάς προάγει το λαμπερό και υγιές δέρμα.

 1. Στυπτικό
  Έχει πιθανά οφέλη για το δέρμα σας. Έχει αποδεδειγμένες στυπτικές ιδιότητες, που το καθιστούν αποτελεσματικό συσφιγκτικό και τονωτικό του δέρματος. Η τοπική εφαρμογή του λαδιού βοηθά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων στο πρόσωπο, ενώ μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση της χαλάρωσης του δέρματος στο σώμα.
 2. Αντιβακτηριδιακό
  Είναι ένας ισχυρός αντιβακτηριδιακός παράγοντας και μυρίζει θεϊκά. Αυτές οι ιδιότητες το καθιστούν ιδανικό αποστειρωτικό παράγοντα που όχι μόνο εξαλείφει τα βακτήρια που προκαλούν μολύνσεις, αλλά και αφήνει το σπίτι σας να μυρίζει υπέροχα. Το αιθέριο έλαιο της πασχαλιάς συνδυάζεται καλά με αιθέρια έλαια φρέζιας, κρίνου και λεβάντας.

Γρήγορη συμβουλή: Η αντιβακτηριδιακή δράση του αιθέριου ελαίου της πασχαλιάς και των εκχυλισμάτων των φύλλων της πασχαλιάς βρέθηκε ότι εμφανίζουν ανασταλτικά αποτελέσματα έναντι του E. coli.

 1. Καθαρίζει το έντερο
  Το αιθέριο έλαιο πασχαλιάς είναι ένα αποτελεσματικό παρασιτοκτόνο που σημαίνει ότι βοηθά στον καθαρισμό του σώματός σας από τα παράσιτα του εντέρου. Αναισθητοποιεί ή σκοτώνει τα σκουλήκια του εντέρου και άλλα παράσιτα χωρίς να βλάψουν το σώμα σας.
 2. Αντιμυκητιακό
  Το αιθέριο έλαιο της πασχαλιάς έχει ισχυρές αντιμυκητιακές ιδιότητες που το καθιστούν αποτελεσματικό παράγοντα για την εξάλειψη των μυκήτων από το σώμα σας και βοηθά στη μείωση του κινδύνου μυκητιασικών λοιμώξεων.
 3. Πιθανές ψυχικές επιδράσεις
  Το αιθέριο έλαιο της πασχαλιάς έχει ένα κρυφό όφελος για την υγεία. Μπορεί να ενισχύσει τις ψυχικές σας ικανότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν μια ευρύτερη αίσθηση αντίληψης του πνευματικού κόσμου. Είναι μια αιθέρια εμπειρία.
 4. Αντιπυρετικό
  Το αιθέριο έλαιο της πασχαλιάς είναι αποτελεσματικό κατά του πυρετού. Βοηθά στη μείωση του πυρετού και παρέχει άνεση από τις επιπτώσεις του.

Γρήγορη συμβουλή: Μπορείτε να απλώσετε 2 σταγόνες από το λάδι σε ένα ζεστό υγρό πανί. Τοποθετήστε αυτό το ύφασμα στο μέτωπό σας για να μειώσετε τον πυρετό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, με εγγύηση ποιότητας. Προγραμματίστε μια εξατομικευμένη συμβουλευτική συνεδρία σήμερα.