1 Θεραπεία, 10 χρόνια νεότερη

Από τη μια ψάχνεις σίγουρη και αποτελεσματική λύση κατά των ρυτίδων, της θαμπής και κουρασμένης επιδερμίδας, αλλά από την άλλη είσαι δύσπιστη προς τις “θαυματουργές θεραπείες” ; Τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος.

 H ALIAVITA μεταξύ άλλων, προσφέρει μια καινοτόμα θεραπεία ανόρθωσης και αναγέννησης της επιδερμίδας, την αυτόλογη μεσοθεραπεία  , η οποία χαρίζει νεανικό και λείο πρόσωπο σε μια μόλις συνεδρία.  

Κατά τη διάρκεια της αυτόλογης μεσοθεραπείας  χρησιμοποιείται το ίδιο σου το αίμα,  προκειμένου να αποκτήσεις λάμψη, ελαστικότητα, βαθιά ανάπλαση και κολλαγονογέννεση.

Πώς;

Με την εξής διαδικασία : Γίνεται πρώτα λήψη αίματος (κατά τον ίδιο τρόπο που γίνεται και στις ιατρικές εξετάσεις), το οποίο μετά από φυγοκέντρηση (κατά την οποία διαχωρίζονται τα πλούσια σε αυξητικούς παράγοντες αιμοπετάλια) εγχέεται από τον ειδικό πλαστικό χειρούργο στην επιδερμίδα με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας.

Με μια  μόνο θεραπεία λοιπόν θα δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη 10 χρόνια νεότερο με δέρμα ανανεωμένο και λείο, με λιγότερες ρυτίδες, ουλές, ραγάδες και πανάδες.

Κλείσε ένα ραντεβού  στο χώρο μας και δοκίμασέ το!

ΜΗΝ ΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΑΣ

Προγραμματίστε τώρα μια ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική συνεδρία αξιολόγησης.

Συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός  24 ωρών.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.